Guarda les maletes

Reprodueix vídeo
Les maletes en un lloc segur amb accés cada dia de l’any.

El teu equipatge emmagatzemat fins al proper viatge.

Deixa espai a casa pel que de debò necessites al teu dia a dia. A Alkila Trasteros tenim trasters per a particulars de fins a 1m2 , perquè guardis les teves maletes de cabina, de celler, motxilles i coixinets per al coll fins a les properes vacances.

Els nostres trasters són unipersonals, només tu podràs accedir al teu magatzem, tret que el comparteixis amb una altra persona. Utilitza la nostra calculadora de espai i troba les mides perfectes per al teu equipatge. Demana un pressupost o reserva ara.

Alkila Trasteros - Guarda tus maletas

A Alkila Trasteros hem pensat en totes aquestes coses que ocupen espai a casa nostra per oferir solucions d’emmagatzematge per a totes elles: material d’esport, llibres i apunts, caixes de mudances… Perquè tot això que utilitzes una vegada a l’any, el pots guardar aquí i venir a buscar quan vulguis. Fes una ullada a casa teva i segur que trobes una cosa que queda millor als nostres trasters.

També et pot interessar

Material d'Embalatge

En Alkila Self-Storage tenim en el centre caixes de cartó, cintes adhesives, cúter, film, plàstics i molt més…

Serveis & Suport

Aquí podràs trobar tota la informació que necessites sobre els nostres serveis & suporti en el moment que el necessitis.

Primer mes paga només 1€ pel teu traster

Els nostres assessors d’espai estan disponibles per a ajudar-lo en tot el que necessitis.