Truca’ns gratis al

900 525 720

Truca’ns gratis al

Guarda les maletes

Reprodueix vídeo
Les maletes en un lloc segur amb accés cada dia de l’any.

El teu equipatge emmagatzemat fins al proper viatge.

Deixa espai a casa pel que de debò necessites al teu dia a dia. A Alkila Trasteros tenim trasters per a particulars de fins a 1m2 , perquè guardis les teves maletes de cabina, de celler, motxilles i coixinets per al coll fins a les properes vacances.

Els nostres trasters són unipersonals, només tu podràs accedir al teu magatzem, tret que el comparteixis amb una altra persona. Utilitza la nostra calculadora de espai i troba les mides perfectes per al teu equipatge. Demana un pressupost o reserva ara.

Alkila Trasteros - Guarda tus maletas

A Alkila Trasteros hem pensat en totes aquestes coses que ocupen espai a casa nostra per oferir solucions d’emmagatzematge per a totes elles: material d’esport, llibres i apunts, caixes de mudances… Perquè tot això que utilitzes una vegada a l’any, el pots guardar aquí i venir a buscar quan vulguis. Fes una ullada a casa teva i segur que trobes una cosa que queda millor als nostres trasters.

També et pot interessar

Material d'Embalatge

En Alkila Self-Storage tenim en el centre caixes de cartó, cintes adhesives, cúter, film, plàstics i molt més…

Serveis & Suport

Aquí podràs trobar tota la informació que necessites sobre els nostres serveis & suporti en el moment que el necessitis.

Primer mes paga només 1€ pel teu traster

Els nostres assessors d’espai estan disponibles per a ajudar-lo en tot el que necessitis.

CYBER WEEK 40% DTO!

¿Necesitas ayuda?
Llámanos de lunes a sábados.