Truca’ns gratis al

900 525 720

Truca’ns gratis al

Canvi d'oficina

Reprodueix vídeo
Reubicació o renovació? Aprofita el nostre emmagatzematge flexible

Arxius, mobles, documentació… és difícil desfer-se del material d’oficina, perquè mai no saps en quin moment el tornaràs a utilitzar. Però encara que és important, no et pot acompanyar sempre.

A Alkila Trasteros tenim un espai on desar aquest material d’oficina que ja no utilitzes. Amb la nostra calculadora de espai sabràs quina mesura necessites i sol·licitant un pressupost, gaudiràs de les nostres ofertes de trasters per a empreses. També pots reservar-ho 100% online i gaudir-ne els 365 dies de l’any.

Alkila Trasteros - Cambio de oficina

A Alkila Trasteros defensem la necessitat de tenir una casa per viure i no envaïda per l’espai que ocupa el teu negoci. Per això, hem creat solucions d’emmagatzematge pensant en algunes situacions en què fem servir casa nostra com el nostre lloc de treball. Negocis que comencen amb petits estocs, feines amb gran nombre de documents o persones com tu, que han hagut de canviar la seva oficina però no es volen desfer de les coses de l’anterior. Per a totes, aquí hi ha els nostres trasters.

També et pot interessar

Material d'Embalatge

En Alkila Self-Storage tenim en el centre caixes de cartó, cintes adhesives, cúter, film, plàstics i molt més…

Serveis & Suport

Aquí podràs trobar tota la informació que necessites sobre els nostres serveis & suporti en el moment que el necessitis.

Primer mes paga només 1€ pel teu traster

Els nostres assessors d’espai estan disponibles per a ajudar-lo en tot el que necessitis.

CYBER WEEK 40% DTO!

¿Necesitas ayuda?
Llámanos de lunes a sábados.