Truca’ns gratis al

900 525 720

Truca’ns gratis al

Magatzems per a empreses

Reprodueix vídeo

ALKILA UN TRASTER PER A LA EMPRESA

El nostre treball, és fer el teu més fàcil.

En ALKILA posem a la teva disposició un servei integral de magatzematge, que va més enllà del lloguer d’un darrere, espais individuals de grandàries grans, mitjans o petits, per a guardar estoc, arxiu, PLV, màrqueting, eines, maquinària, o mobles d’oficina. Tenim a la teva disposició un interlocutor, que gestionarà amb agilitat, les teves necessitats, com a recepcions de mercaderia en el teu magatzem amb avís d’arribada, canvis de grandària, baixes, altes, canvi de centre, ports, o destrucció oficial de documents. Et donem total flexibilitat per a qualsevol canvi, perquè et sentis lliure, i a més optimitzem els costos logístics de la teva empresa. Crida’ns i pregunta pels magatzems especials per a empreses.

ALKILA TRASTERS

Solucions logístiques a la mesura de cada empresa

A Alkila Trasters, trobaràs molt més que el lloguer d’un magatzem, som la solució mes optimitzada per a la gestió del teu estoc.

Posem a la teva disposició un gestor, que s’ocuparà d’atendre les teves necessitats en el moment.

Ens ocupem de la gestió integral del teu estoc, des de la recepció, fins al lliurament. Creixem amb la teva empresa, adaptant l’espai a cada moment a les teves necessitats.

Disposem d’àrea de descans per als nostres clients, on podràs actualitzar el teu correu, carregar el mòbil, o prendre un cafè. Assegui’t a la teva casa.

Gaudeix dels avantatges de Alkila Trasters:

• Reducció de costos logístics
• Comoditat teva, dels teus empleats i equip de vendes
• Millor optimització de les teves oficines i instal·lacions
• Millor servei als teus clients i col·laboradors

Alkila Trasters ofereix a més a tots els empleats i col·laboradors dels nostres clients d’empresa uns avantatges i descomptes addicionals en contractar els seus trasters privats.

També et pot interessar

Material d'Embalatge

En Alkila Self-Storage tenim en el centre caixes de cartó, cintes adhesives, cúter, film, plàstics i molt més…

Serveis & Suport

Aquí podràs trobar tota la informació que necessites sobre els nostres serveis & suporti en el moment que el necessitis.

CYBER WEEK 40% DTO!

¿Necesitas ayuda?
Llámanos de lunes a sábados.