Truca’ns gratis al

900 525 720

Truca’ns gratis al

Serveis i suport

Reprodueix vídeo
Com a experts, estem sempre a la teva disposició per donar-te consells sobre emmagatzematge i respondre a les teves consultes.

A Alkila Trasteros no només ens importa oferir-te un servei d’emmagatzematge, sinó tots aquells serveis que facin que la teva vida sigui més fàcil i poder assessorar-te en cada procés perquè no hagis de preocupar-te de res.

Lloguer d'operaris

Estalviï temps i esforç! nosaltres us ajudem a optimitzar el seu espai i temps.

1. SERVEI PER A LA TEVA EMPRESA
Posem a la teva disposició aquest servei per optimitzar els costos de la teva empresa, si necessites un operari de forma puntual o programada, el pots llogar per hores o dies, i no necessites pagar nòmines. Paga només pel temps que el que necessites!

2. SERVEI T’HO ORDENO.
Tens el teu traster tan desordenat que no trobes res? El nostre personal està a la teva disposició per ajudar-te a ordenar-lo i netejar-lo com tu ho necessitis.

3. SERVEI T’HO TIRO
Si necessites llençar les teves coses en un punt verd, i no tens temps o ganes de fer-ho, nosaltres t’ho llencem. Gaudeix del teu temps!

Enviament i recepció de mercaderia

Gestionem la teva mercaderia cada dia per optimitzar els costos logístics del teu magatzem.

No necessites contractar mossos de magatzem, ni estar pendent de rebre la teva mercaderia, el nostre personal dels centres fa aquesta feina per tu. Cada recepció de mercaderia te la col·loquem a la prestatgeria corresponent, i et comuniquem la recepció.

Custòdia d'arxius

Des d’Alkila Trasteros ens podem ocupar de la gestió i custòdia de tots els teus fitxers. A més, comptes amb els nostres serveis de Destrucció de Documentació, Escaneig, Consulta i fax.

El nostre objectiu és que puguis tenir els teus arxius accessibles a cada moment i sense moure’t de la teva oficina. Per això quan necessiti fer alguna consulta, només hauràs de trucar-nos i nosaltres anirem directament al teu box i t’enviarem la informació escanejada o bé per un missatger que tu ens diguis.

El millor servei per a les empreses, no només és tenir la informació en el moment que la necessiti, sinó estalviar temps i optimitzar la feina dels seus empleats.

Venda de material d´embalatge

Tots els nostres centres d’Alkila Trasteros tenen a la vostra disposició venda de material d’embalatge en el moment que ho necessiteu, ja sigui perquè aquesta de mudança, de reformes o bé perquè necessita protegir les vostres coses.

Els nostres centres disposen del següent material:

  1. Caixes de cartró de 3 diferents mides.
  2. Caixes armari
  3. Cintes adhesives
  4. Film Transparent
  5. Film Negre
  6. Paper bombolla
  7. Plàstics per protegir els seus mobles.
 

En el moment que necessiteu protegir les vostres coses sap que als nostres centres podrà trobar tot el material que necessiti.

Primer mes paga només 1€ pel teu traster

Els nostres assessors d’espai estan disponibles per a ajudar-lo en tot el que necessitis.

CYBER WEEK 40% DTO!

¿Necesitas ayuda?
Llámanos de lunes a sábados.