Truca’ns gratis al

900 525 720

Truca’ns gratis al

Reformes a casa

Reprodueix vídeo
Si has de fer una reforma, tenim l’espai que necessites

Guarda totes les coses de casa teva mentre hi fas obres.

A Alkila Trasteros tenim trasters de totes les mides, troba el que millor s’adapta a les teves necessitats amb la nostra calculadora de espai. Així només pagaràs pel que necessitis per emmagatzemar els teus mobles durant el temps que vulguis.

Guarda les teves pertinences en un dels nostres trasters a què només tu tindràs accés. Quan acabis la reforma podràs recollir les teves coses i fins i tot deixar-ne algunes que a la teva nova casa ja no et fan falta. Ho vols? pots reservar-ho aquí

Alkila Trasteros - Reforma en casa

A Alkila Trasteros hem pensat en totes aquestes coses que ocupen espai a casa nostra per oferir solucions d’emmagatzematge per a totes: material d’esport, maletes, llibres i apunts, caixes de mudances… Perquè tot això que utilitzes una vegada a l’any, pots guardar-lo aquí i venir a buscar quan vulguis. Fes una ullada a casa teva i segur que trobes una cosa que queda millor als nostres trasters.

També et pot interessar

Material d'Embalatge

En Alkila Self-Storage tenim en el centre caixes de cartó, cintes adhesives, cúter, film, plàstics i molt més…

Serveis & Suport

Aquí podràs trobar tota la informació que necessites sobre els nostres serveis & suporti en el moment que el necessitis.

Primer mes paga només 1€ pel teu traster

Els nostres assessors d’espai estan disponibles per a ajudar-lo en tot el que necessitis.

CYBER WEEK 40% DTO!

¿Necesitas ayuda?
Llámanos de lunes a sábados.