Reprodueix vídeo

Benvinguts al nostre centre de:

Lloguer de Trasters a Santa Coloma / Maquinista

Localización Alkila Trasteros

Mosèn Jacint Verdaguer 1, 08922 Santa Coloma

Alkila - Atención al cliente

Atenció al client

Dilluns a divendres: 10:30 a 18:00 hs

Dissabtes: 10:30 hs a 14:00 hs

ALKILA TRASTEROS

El nostre centre de lloguer de Trasters a Santa Coloma / Maquinista

El nostre centre de Santa Coloma té una ubicació excel·lent des de la ronda litoral, es troba a pocs metres del Pont de Potosí, al costat del Passeig de l’Albereda, ia 30 metres de la parada L9 Can Peixaguet

El recinte compta amb un pàrquing intern, per a ús dels clients.

És un centre de trasters urbans, amb una àmplia gamma de trasters que van des de 1M2 fins a 10M2 apte per a cada necessitat, a més també compta amb serveis per als nostres clients així com recepció i tramesa de mercaderia, gestió de ports, gestió de residus, destrucció de documents, wifi pels clients, impressió de documents, lloguer d’operaris, etc.

Tots els trasters es troben en planta baixa, cosa que garanteix a tots els clients un accés fàcil i còmode fins al traster.

El centre està dotat amb càmeres de seguretat, circuit tancat d’enregistrament 24h, alarma, carretons i carretons, doble porta de seguretat, accés per codi numèric, i un ampli horari d’oficina, on el nostre equip atén les necessitats dels nostres clients, trucades, o visites.

Tenim materials d’embalatges a la teva disposició, com ara caixes, precinte, film, bombolla, mantes, cartró ondulat, etc.

A ALKILA SANTA COLOMA ens preocupem pels detalls, i per això tenim cafè, aigua i te gratis per als clients, empresa de neteja externa, control de plagues, música ambiental i aromes diferents per a cada època de l’any.

L´equip ALKILA SANTA COLOMA està entrenat per calcular-te l´espai que necessites, de forma justa i buscarà sempre l´opció més convenient per a les teves necessitats.

Alkila Santa Coloma - Maquinista

Mossent Jacint Verdaguer 1,
08922 – Santa Coloma de Gramanet (Barcelona)

Previous
Next

Gaudeix del teu espai

El primer mes per 1€

ACONSEGUEIX LA TEVA OFERTA!

Alkila Trasteros Puertas Blancas

Els nostres serveis

El que diuen de nosaltres els nostres clients

També et pot interessar

Serveis & Suport

Aquí podràs trobar tota la informació que necessites sobre els nostres serveis & suporti en el moment que el necessitis.

FAQS

Hem seleccionat les consultes freqüents que els nostres clients ens realitzen per a ajudar-ho a resoldre tots els seus dubtes

Material d'Embalatge

A Alkila Self-Storage tenim en el centre caixes de cartó, cintes adhesives, cúter, film, plàstics i molt més…

Primer mes paga només 1€ pel teu traster

Els nostres assessors d’espai estan disponibles per a ajudar-lo en tot el que necessitis.