Truca’ns gratis al

900 525 720

Truca’ns gratis al

Magatzems flexibles per a botigues online

Reprodueix vídeo
Gestiona la teva botiga en línia i emmagatzema els teus productes, nosaltres et fem els enviaments.

Fes que casa teva torni a ser un espai on viure.

Tenir una botiga en línia no vol dir que no hagi de tenir un espai físic per emmagatzemar els teus productes. A Alkila trasters no només pots reservar 100% en línia un traster, sinó que també podem encarregar-nos de la gestió de l’estoc.

Descobreix quin tipus de traster necessites amb la nostra calculadora de espai i comença a emmagatzemar els teus productes als nostres trasters per a empreses. A més, hi podràs accedir quan vulguis, ja que estem oberts els 365 dies de l’any.

Alkila Trasteros - Retailers

A Alkila Trasteros defensem la necessitat de tenir una casa per viure i no envaïda per l’espai que ocupa el teu negoci. Per això, hem creat solucions d’emmagatzematge pensant en algunes situacions en què fem servir casa nostra com el nostre lloc de treball. Home office, treballs amb gran nombre de documents o persones com tu, que necessiten un espai offline per guardar el seu estoc en línia. Per a totes, aquí hi ha els nostres trasters.

També et pot interessar

Material d'Embalatge

En Alkila Self-Storage tenim en el centre caixes de cartó, cintes adhesives, cúter, film, plàstics i molt més…

Serveis & Suport

Aquí podràs trobar tota la informació que necessites sobre els nostres serveis & suporti en el moment que el necessitis.

Primer mes paga només 1€ pel teu traster

Els nostres assessors d’espai estan disponibles per a ajudar-lo en tot el que necessitis.

CYBER WEEK 40% DTO!

¿Necesitas ayuda?
Llámanos de lunes a sábados.